ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  |  ΝΕΑ  Γλώσσα : Ελληνικά | English
   

Επεξεργασία, Ξήρανση, Συντήρηση Και Ψύξη Δημητριακών

Νέα

     
 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Η ΔΕΛΤΑ ΠΙ όπως κάθε χρόνο, με την έναρξη της νέας χρονιάς, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα κάνοντας ένα μικρό απολογισμό της προηγούμενης.

Το 2018 ήταν μ ...

 
 
ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ

Στις 21/12/2018 με αφορμή το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο γεύμα της εταιρίας, γιορτάσαμε την συνταξιοδότηση του πρώτου μας εργοζόμενου ως υπεύθυνου έργων μετά από 35 χρόνια ...

 
 
ZOOTECHNIA 2019

H ΔΕΛΤΑ ΠΙ θα συμμετέχει στην 11η Διεθνή Έκθεση για την κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία (ZOOTECHNIA) στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης - ΕΛΛΑΔΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Πέ ...


 
  όλα τα εταιρικά νέα  
     
     
   
     
 
 
Τα δημητριακά θεωρούνται παντού στον κόσμο από τα πιο βασικά τρόφιμα και ζωοτροφές. Είναι, συνεπώς, σημαντική η σωστή παραγωγή, συντήρηση και η διακίνησή τους. 
 
Για τα καλύτερα αποτελέσματα στον τομέα της αποθήκευσης δημητριακών η ΔΕΛΤΑ ΠΙ έδωσε μεγάλη προσοχή στην σωστή λειτουργία προκαθαρισμού, ξήρανσης, ψύξης και συντήρησης. 
 
Η διαδικασία προκαθαρισμού είναι να αφαιρεθεί η σκόνη και οι ξένες ύλες που υπάρχουν στο σπόρο. Η καλύτερη λύση είναι να εγκατασταθεί το σύστημα προκαθαρισμού αμέσως μετά το σημείο της παραλαβής, για τη διατήρηση της ποιότητας του σπόρου και την αύξηση της αποτελεσματικότητας του ξηραντηρίου. 
Συχνά, όταν γίνεται η συγκομιδή των δημητριακών και η περιεκτικότητά τους σε υγρασία δεν είναι ασφαλής για αποθήκευση, είναι απαραίτητη η ξήρανση των δημητριακών για την πρόληψη της υποβάθμισης της ποιότητας και την αποφυγή ανάπτυξης μούχλας. Έχει αποδειχθεί ότι η κύρια αιτία της υποβάθμισης της ποιότητας των δημητριακών είναι η ακατάλληλη ξήρανση.
 
Η ΔΕΛΤΑ ΠΙ μπορεί να προσφέρει εγκαταστάσεις ξήρανσης, συνεχούς ροής, ανακύκλωσης και εξοικονόμησης ενέργειας ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. 
 
Η ψύξη των δημητριακών, παρατείνει την περίοδο ασφαλούς αποθήκευσης και βελτιώνει την ποιότητα των σπόρων περιορίζοντας την ανάπτυξη μικροβίων και την ανάπτυξη των εντόμων. Αυτή η μέθοδος, επιτρέπει μεγαλύτερη περίοδο αποθήκευσης χωρίς την χρήση χημικών παραγόντων και φαρμάκων που είναι επικίνδυνα για την υγεία.
 
Η ΔΕΛΤΑ ΠΙ προσφέρει ψυκτικές εγκαταστάσεις - μηχανήματα για μικρές και μεγάλες εγκαταστάσεις αποθήκευσης δημητριακών.

   
     
     
     
Delta Pi - ΝΒ6 ΒΙΠΕΘ ΣΙΝΔΟΣ - ΤΚ 570 22 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΗΛ +30 2310797227 - ΦΑΞ +30 2310797127 - E-mail: delta-pi@delta-pi.gr
Copyright 2014 | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis