Εταιρεία

Η διασφάλιση κορυφαίας ποιότητας σε όλα τα επίπεδα, και η μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος και του λειτουργικού κόστους της επιχείρησης, είναι στο επίκεντρο του τρόπου με τον οποίο εργαζόμαστε.

Η σιδηρά δύναμη
στα σιτηρά

Αναλαμβάνουμε αγροβιομηχανικά έργα κάθε κλίμακας και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις: από τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή, μέχρι την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη. Οι υπηρεσίες μας είναι προσαρμοσμένες στο προφίλ κάθε πελάτη, απαντώντας στις ιδιαίτερες ανάγκες του, είτε πρόκειται για μεμονωμένα μηχανήματα, είτε για πλήρεις γραμμές επεξεργασίας, φτάνοντας βέβαια μέχρι τα μεγάλα έργα, που παραδίδονται με το κλειδί στο χέρι, αξιοποιώντας την πιο σύγχρονη διαθέσιμη τεχνολογία.


Φιλοσοφία

Στον πυρήνα της εταιρικής μας φιλοσοφίας βρίσκεται ο άνθρωπος. Διατηρώντας μια αμιγώς πελατοκεντρική προσέγγιση στον τρόπο που εργαζόμαστε, καταφέρνουμε να προσφέρουμε λύσεις που βελτιστοποιούν την αποδοτικότητα των συνεργατών μας. Παράλληλα, λαμβάνοντας υπόψη τις αρχές της αειφορίας και της βιωσιμότητας, προωθούμε και εφαρμόζουμε πολιτικές που συμβάλλουν στην ενεργειακή εξοικονόμηση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Αξίες

Διαφάνεια
Εμπιστοσύνη
Πελατοκεντρική κουλτούρα
Καινοτομία
Βιωσιμότητα

Στόχοι

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες στον κλάδο των αγροβιομηχανικών έργων, κάνοντας το όνομά μας συνώνυμο υπεροχής. Ταυτόχρονα, να εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες και να εμπλουτίζουμε την τεχνογνωσία μας για να γινόμαστε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί.

Αποστολή

Η επένδυση που κάνετε σήμερα, επιλέγοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό αποθήκευσης των προϊόντων σας, είναι η καλύτερη διασφάλιση της επιτυχίας σας αύριο. Γνωρίζοντας πόσο σπουδαίος είναι ο ρόλος μας στην επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουμε, βάζουμε τα δυνατά μας προκειμένου να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.
Αυτή είναι η αποστολή μας: να σας προσφέρουμε την ποιότητα που δικαιούστε.

Growing up

Στη Delta Pi αναζητούμε μόνιμα τρόπους που θα μας  επιτρέψουν να διευρύνουμε τη δράση μας, να αναπτυχθούμε και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι, πιο ανταγωνιστικοί και πιο αποτελεσματικοί για τους πελάτες μας. Πίσω από κάθε μας κίνηση, υπάρχει σταθερά το κίνητρο της βελτίωσης της υπηρεσίας που προσφέρουμε σε όλους όσοι μας εμπιστεύονται.

Σε αυτό το πλαίσιο, και προκειμένου να αναπτύξουμε περισσότερο τους επιμέρους τομείς δραστηριότητάς μας, το 2010 προχωρήσαμε στη συγκρότηση δύο διαφορετικών τμημάτων, που από κοινού συγκροτούν την εταιρεία μας. 

Χτίζουμε μαζί σας σχέσεις εμπιστοσύνης. Σχέσεις που θεμελιώνονται κατά την έναρξη της συνεργασίας, αλλά αναπτύσσονται και παγιώνονται μετά την ολοκλήρωση κάθε έργου. Αυτό σημαίνει ότι ο ρόλος μας δεν τελειώνει με την παράδοση της εγκατάστασης.

Οι δεσμεύσεις μας

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ολοκληρωμένη στήριξη μετά την πώληση και να προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας για την επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει στην πορεία. Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο μας προσωπικό είναι στη διάθεσή σας, έτοιμο να αναλάβει δράση για τον εντοπισμό σφαλμάτων και την έγκαιρη αντιμετώπισή τους. Όλα αυτά στους καλύτερους δυνατούς χρόνους, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο παύσεως λειτουργίας του έργου και τυχόν απώλειες.

Τι καταφέρνουμε; Να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία στην επένδυσή σας, μέσα από τη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής του μηχανολογικού σας εξοπλισμού, συμβάλλοντας στη μακροχρόνια ευρωστία της επιχείρησής σας.

Μαζί καλλιεργούμε τον σπόρο της επιτυχίας και είμαστε εκεί, μακροπρόθεσμα, βοηθώντας σας να καρπωθείτε τα οφέλη.

Η ιστορία μας

1982
1992
1994
1998
2002
2007
2012
2013
2022
2023

Σύσταση ομόρρυθμης εταιρείας με την επωνυμία ¨ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΟΕ¨ και διακριτικό τιτλο DELTA-PI με έδρα τη Θεσσαλονίκη στην πλατεία ΧΑΝΘ.

Αγορά οικοπέδου στη ΒΙΠΕΘ Σινδου και κατασκευή γραφείων και χώρου παραγωγής 500m².

Μετεγκατάσταση στο καινούριο κτίριο. Η εταιρεία αλλάζει εταιρική μορφή και από ΟΕ γίνεται ΑΕ με τον διακριτικό τίτλο DELTA-PI ΑΒΕΤΕ

Επέκταση του χώρου παραγωγής

Ολοκληρώνουμε το πρώτο έργο της εταιρείας στο εξωτερικό

Αγορά δεύτερου κτιρίου στη ΒΙΠΕΘ Σινδου 1000m²

Η νέα γενιά μπαίνει στο ΔΣ

Ίδρυση Delta Pi Domiki και Delta Pi Systems

Γιορτάσαμε τα 40 χρόνια εταιρίας

Rebranding

Εγκαταστάσεις


  • H Delta Pi στεγάζεται στην ΒΙ.ΠΕ Θεσσαλονίκης στη Σίνδο, σε υπερσύγχρονες εταιρικές εγκαταστάσεις, 2.000 τ.μ. ​  • Με όλα τα σύγχρονα μέσα, υποδομές και τεχνολογικό εξοπλισμό προηγμένης αυτοματοποίησης, μπορούμε να δεσμευτούμε για την κάλυψη κάθε απαίτησης για σύγχρονα αγροβιομηχανικά έργα.


Δομή

Όλα αυτά τα χρόνια, η DELTA PI προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της και με σκοπό να διευρύνει την δράση μας, ανέπτυξε επί πλέον τομείς που συγκροτούν την ομάδα DELTA PI.

Σήμερα η DELTA PI
αποτελείται από:

DELTA PI ABETE

Μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευή και την εμπορία βιομηχανικού εξοπλισμού.
Μελέτη, σχεδιασμός, πώληση και συναρμολόγηση πλήρων μονάδων στον τομέα της αποθήκευσης, ξήρανσης, διακίνησης, επεξεργασία και την συντήρηση των δημητριακών και των ελαιούχων σπόρων.

DELTA PI ΔΟΜΙΚΗ

Μελέτη, σχεδιασμός, επίβλεψη και κατασκευή ειδικευμένων έργων πολιτικού μηχανικού

DELTA PI SYSTEMS

Βελτιστοποίηση και έλεγχος των διαδικασιών και των συστημάτων αυτοματισμού και ανάπτυξη εφαρμογών

Η επιτυχία σας σε
καλά χέρια

Συνεργάτες
Ανθρώπινο Δυναμικό
Οργανόγραμμα

Η DELTA PI διαθέτει επίσης μια αποκλειστική συνεργασία με τις καλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες στον τομέα της αγροβιομηχανίας. Είμαστε αποκλειστικοί συνεργάτες, των παρακάτω εταιρειών, για την ελληνική αγορά:

Η Delta Pi επενδύει και βασίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Εξειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο επιστημονικό και εργατοτεχνικό προσωπικό, με τεράστια εμπειρία, απόλυτη γνώση του αντικειμένου και υψηλό αίσθημα ευθύνης, στελεχώνει κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Έτσι είμαστε βέβαιοι ότι παραδίδουμε άρτια, άριστης ποιότητας έργα με συνέπεια και ασφάλεια.

Οι άνθρωποι της Delta Pi συμβάλλουν καθημερινά στην επίτευξη του οράματος και των στόχων της εταιρείας. Και τους ευχαριστούμε.